ΤΟ "ΟΧΙ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ: η "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ" +++ η "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ" +++ η "ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" +++ ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ" κ.α. ΔΕΙΤΕ όλους όσους ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ "ΟΧΙ" ανταποκρινόμενοι στην Πρωτοβουλία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, πατώντας ΕΔΩ!!!

24η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 μ.Χ. - ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ δευτέρου "ΟΧΙ"

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - δια χειρός Ζαρίφη Ζαριφόπουλου

 

ο εξαιρετικός πίνακας του γνωστού Αγιογράφου Ζαρίφη Ζαριφόπουλου για την Ελευθερία της Κύπρου προσφέρθηκε ευγενικά η φωτογραφία του αυτή, για τη στήριξη του Κυπριακού Αγώνα στο Νοιάζομαι

ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΡΟΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, 12 χρόνια πριν!!!

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 1992

“Στην συνέχεια με ρώτησε για την Κύπρο και χαμογελώντας με καθησύχασε και είπε: Θα έρθει η ώρα που θα λυθεί το θέμα της Κύπρου. Θα περάσει δυσκολίες, αλλά θα λυθεί και θα είναι ορθόδοξη και ελληνική”.

Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄ έπιασε από τον ώμο και με πολλή σοβαρότητα μου απάντησε: Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δε θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από επάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στον Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός”.

Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα. Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στον χώρο της Ορθοδοξίας. Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα, είπε.

Φεύγοντας από το κελί του, μας είπε πάλι: Αντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς. Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματά τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη. Άντε στο καλό, παιδιά μου”.

Μαρτυρία Λάμαρη Δημητρίου, Πάφος Κύπρος

Bιβλίο "Μαρτυρίες Προσκυνητών - Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης - 1924 -1994" Νικολάου Ζουρνατζόγλου

Eκδόσεις Άθωνας

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους υπέγραψαν, υποστήριξαν και ψήφισαν, λαμβάνοντας μέρος στη μάχη του Ελληνισμού, που ακόμη δόξα τω Θεώ, μπορεί να λεει τέτοια μεγάλα ΟΧΙ!

Οι αρχιτέκτονες του αθλίου ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ, διαμαρτυρήθηκαν δημόσια στις ΗΠΑ, επειδή λεει οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ της Κύπρου, μοίραζαν μπλουζάκια με "ΟΧΙ" στους μαθητές τους!!!

Ο αγώνας της Κύπρου μας συνεχίζεται! Με τα "ΟΧΙ" ψηλώνει η Ρωμιοσύνη το μπόι της! Για να την καμαρώσουμε την 1η Μαΐου με δεύτερο Ελληνικό Κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ, γρήγορα και απλά με το e-mail σου, για να λαμβάνεις συνεχή ενημέρωση!

ΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ, & ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ