ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Χαιρετούμε τα νέα μέλη και τους συνδρομητές μας από Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία

Ευχαριστούμε τους φίλους μας σε κάθε γωνιά της γης

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - Κύρια Πύλη Εισόδου

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - Πρωτοβουλία για την Ελληνική Γλώσσα!

εφημερίδα - Φύλλο 8o

για τα μέλη του Νοιάζομαι και επιλεγμένους αποδέκτες

Αύγουστος 2004 μ.Χ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄, ΥΠΗΡΞΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ (ΧΡΥΣΟΣ) ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ!!!

     

 

ΣΗΜΕΡΑ

:: Μεγάλη στροφή ανθρωπιάς, ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

:: 1974 – ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

:: Υπογράψτε διεθνή έκκληση για τη Μακεδονία μας!

:: Ω! άνδρες Αθηναίοι (περί Αριστοφάνη)

:: ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! Μεγάλο θαύμα στην Άνδρο!

:: Το φως της ολυμπιακής φλόγας και το ΦΩΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ!

:: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για το θώρακα του Φιλίππου, το δυνατό χαρτί του Μακεδονικού Ελληνισμού!

:: Οι …κουμπάροι θέλουν το μισό Αιγαίο! ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ!

:: Οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ της Κύπρου!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ο ΘΩΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ μπορεί να θωρακίσει για πάντα την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Η πρόταση του Νοιάζομαι, για τη διεθνή παρουσίαση του θώρακα του Ολυμπιονίκη βασιλιά της Μακεδονίας Φιλίππου Β΄, του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ να καταδείξουμε εντελώς ανέξοδα, ενώπιον τεσσάρων δισεκατομμυρίων τηλεθεατών, κατά την Τελετή Έναρξης, τη μεγάλη απόδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας και των Μακεδόνων!

Ο Θώρακας του Φιλίππου, μπορεί να γίνει ο θώρακας της αλήθειας! Ο θώρακας της μεγάλης νίκης του Ελληνισμού και του Πολιτισμού! Χρειάζεται μόνο ελάχιστη πολιτική βούληση και στοιχειώδη εξυπνάδα!

Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, καμιά απολύτως δικαιολογία δεν θα στέκεται!

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΟΙ …ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ! “ΤΟΥΡΚΟΙ” ΚΑΙ ΕΔΩ!..

ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με επικίνδυνες πτήσεις ακόμ α και πάνω από ελληνικό έδαφος (ξηρά) - όπως στη Λήμνο και το Αγαθονήσι - και σωρεία παραβιάσων του εθνικού μας χώρου, οι …κουμπάροι μας φροντίζουν με κάθε τρόπο να διατηρούν ζωντανές τις παρανοϊκές διεκδικήσεις τους!

Και την …ζεμπεκιά και την …κουμπαριά δεν τη λογαριάζουν… Αλλά φαίνεται πως δε λογαριάζουν και την Ολυμπιακή Εκεχειρία! Ακόμα και εδώ φρόντισαν να δείξουν πόσο “Τούρκοι” είναι!!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1990 ΓΚΙΛΝΤΙΡΙΜ ΑΚΜΠΟΥΛΟΥΤ Τούρκος Πρωθυπουργός:

“ Είναι γνωστές οι θέσεις μας όσον αφορά στο Αιγαίο, την Κύπρο και τη Δυτ. Θράκη, όπως επίσης και η στάση μας αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα περισσότερο από 6 ν.μ………Εμείς δεν παραιτούμεθα με κανένα τρόπο από την άποψή μας και τη συμπεριφορά μας”…

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΑΘΑΝΑΤΟΙ εθνομάρτυρες

Τάσος Ισαάκ

Δολοφονήθηκε με ξύλα, λοστούς και πέτρες από Τούρκους, στις 11 Αυγούστου 1996

+++

Σολομ. Σολωμού

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Τούρκο στρατιωτικό, προσπαθώντας να κατεβάσει την κατοχική σημαία, στις 14 Αυγούστου 1996

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Noiazomai.agrino.org

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Noiazomai.tripod.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Noiazomai@lycos.com

Η εφημερίδα αυτή στέλνεται δωρεάν στα μέλη του Νοιάζομαι

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ

Κάθε άρθρο δεν εκφράζει αναγκαστικά το Νοιάζομαι. Την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο συντάκτης του

 

 

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

      Ο διορισμός των ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ σκόρπισε αμέτρητη χαρά σε εκατοντάδες οικογένειες! Οικογένειες ενωμένες και αγαπημένες! Οικογένειες που γονατίζουν τα βράδια, μπροστά στην εικόνα του Χριστού! Οικογένειες με πολλά παιδάκια, που τα χαρακτηρίζει ο σεβασμός, η ταπείνωση, η γενναιότητα και το φιλότιμο! Παιδιά που συχνά δεν έχουν ούτε δικό τους σπίτι, >  

ούτε ευκολίες και ανέσεις! Μέχρι τώρα, κανείς δεν είχε νοιαστεί για αυτούς! Κανείς δεν είχε λογαριάσει το πτυχίο τους το Πανεπιστημιακό, αλλά ούτε και το άλλο πτυχίο, το πτυχίο της ζωής και της πολυτεκνίας, στο οποίο είναι ειδήμονες… Κανείς δεν νοιάστηκε για τις ανάγκες και τα παιδιά τους, ολόκληρα χρόνια.

Και τώρα επιτέλους, αναμένουν από στιγμή σε στιγμή το διορισμό τους κοντά στην οικογένειά τους. Ένας διορισμός τιμής, που επιτρέπει πολλά όμορφα και ανθρώπινα όνειρα μέσα στα ταπεινά σπιτικά των πολυτέκνων Εκπαιδευτικών!

Ένας διορισμός που θα φέρει Εκπαιδευτικούς με αρχές και αξίες στα σχολεία, πράγμα που είναι αληθινός θησαυρός για την παιδεία μας! Εύγε!

     

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, που αδυνατεί να αντιληφθεί τις ευαισθησίες των πολιτικών του προϊσταμένων και είπε τηλεφωνικά σε πολύτεκνη εκπαιδευτικό με έξι παιδιά (!!!) η οποία ζητούσε πληροφορίες για τον διορισμό της ότι "τα λάθη τα δικά σας ζητάτε να τα φορτώσετε σε άλλους", εννοώντας τη γέννηση των παιδιών ως "λάθη" και βάρη της κοινωνίας!!!

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ
"Η έκτρωση είναι φοβερή αμαρτία. Είναι φόνος, και μάλιστα πολύ μεγάλος φόνος, γιατί σκοτώνονται αβάπτιστα παιδιά. Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς ότι η ζωή αρχίζει από την στιγμή της συλλήψεως"

ΘΕΕ ΜΟΥ!!! Κάθε χρόνο στην Ελλάδα, 60.000 μαθήτριες, κορίτσια κάτω των 16 ετών, κάνουν από άγνοια, το έγκλημα της έκτρωσης!!! Συνένοχος το ΣΧΟΛΕΙΟ που αντί να ενημερώνει με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ τα παιδιά, τα αφήνει στο σκοτάδι, την αμάθεια, την ψυχική φθορά και τη σωματική καταστροφή!!!

       

Ο ΘΩΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!

Παράκληση της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ των ΗΠΑ προς τα μέλη & τους φίλους του Νοιάζομαι ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 
     

1974 - 2004: ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΩΝ 30

ΑΘΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Δεν θα υπήρχε σήμερα η Κύπρος, εάν δεν ήταν ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος και σύσσωμος ο Παγκόσμιος Ελληνισμός του βροντερού ΟΧΙ! Και αν δεν υπήρχε η Κύπρος, δεν θα υπήρχε το θύμα. Και εάν δεν υπήρχε το θύμα, θα χανόταν το έγκλημα! Όμως το θύμα ζει, υπάρχει, παλεύει με όλη την επίχρυση σαπίλα του κόσμου και καταγγέλλει το ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, που προωθήθηκε και υποστηρίχθηκε σε βαθμό κακουργηματικής συνενοχής από τους θιασώτες του …Σχεδίου Αννάν…

Κατά διαστήματα μερικοί μιλούν, άλλοι σωπαίνουν, άλλοι φεύγουν και άλλοι εύχονται να μη ζουν εάν ποτέ ανοίξει ο περίφημος επτασφράγιστος φάκελος της Κύπρου…

Μέσα στους καπνούς και στην αντάρα εκείνων των ημερών, ξεχωρίζει μια επίσημη, αδιάψευστη και τρομακτική αποκάλυψη, που έκανε σε σχετικό βιβλίο του ο τέως Υφυπουργός Εθνικής μας Άμυνας επί Ανδρέα Παπανδρέου, Πτέραρχος Νίκος Κουρής.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που τόλμησε κάποιος επίσημος να αναφέρει δημόσια το ρόλο του 6ου Αμερικανικού Στόλου, κατά την Εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Από τα αναφερόμενα προκύπτει σαφέστατα ότι οι Αμερικανοί είχαν υπό την υψηλή τους επιτήρηση και προστασία την Τουρκική Εισβολή! Ήξεραν πως αν ελλαδικά μαχητικά σηκωνόταν από την Κρήτη και ορμούσαν στην αφύλακτη Κύπρο, οι Τούρκοι και μαζί τα αμερικανικά σχέδια του Κίσσινγκερ, θα καταστρεφόταν για πάντα! Για αυτό και περιπολούσε μοίρα του 6ου Αμερικανικού Στόλου με πολεμικά πλοία και τουλάχιστον ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, ανάμεσα στην Κρήτη και την Κύπρο!!! Ώστε να καλύπτει τις δολοφονικές δυνάμεις του Αττίλα, που είχε την απόλυτη διαβεβαίωση των Αμερικανοάγγλων, πως δεν θα επέμβει σε καμία περίπτωση η Αθήνα!!! Και για να το εξασφαλίζουν και στρατιωτικά, άπλωσαν σαν ασπίδα τα πλοία του 6ου Στόλου, μπροστά από τη μαρτυρική μεγαλόνησο και πίσω από τη λεβεντογέννα Κρήτη, που διέθετε τα κοντινότερα προς την Κύπρο ελληνικά πολεμικά αεροδρόμια! Τα αεροπλάνα μας ανέλαβαν να τα εξουδετερώσουν πολεμικά αεροπλάνα των ΗΠΑ, που απονηωνόταν από ολόκληρο αμερικανικό αεροπλανοφόρο!!!

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ

Γράφει στο σημείο αυτό ο Πτέραρχος Νίκος Κουρής: "…τα αμερικανικά μαχητικά απέφευγαν τις αναχαιτίσεις από τα δικά μας αεροσκάφη, για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Σε μια περίπτωση, όμως, δεν τα κατάφεραν. Δύο αμερικανικά Phantom αναχαιτίστηκαν από ελληνικά F-5, ενεπλάκησαν σε αερομαχία και έβαλαν, ανεπιτυχώς, κατά των ελληνικών. Όταν οι Έλληνες πιλότοι ζήτησαν την άδεια να απαντήσουν στα πυρά, αυτό δεν εγκρίθηκε…" !!!

Τι σημαίνουν αυτά; Ότι αμερικανικά πολεμικά αεροπλάνα σηκώθηκαν από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που προστάτευε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και έλαβαν εντολή να καταρρίψουν ελληνικά μαχητικά από την Κρήτη, όταν τα δεύτερα διαπίστωσαν την αμερικανική ταυτότητά τους!

Έγινε πραγματική αερομαχία! Τα αμερικανικά Φάντομ, εβρισκόμενα σε δεινή θέση από τα ελληνικά πληρώματα, χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά, χωρίς ευτυχώς να καταφέρουν να καταρρίψουν τα δικά μας, που έβλεπαν με έκπληξη και οργή, συμμαχικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, όχι μόνο να καλύπτουν την τουρκική εισβολή, αλλά και να επιτίθενται σε Ελληνικά Πολεμικά αεροσκάφη, διαπράττοντας εχθρική πολεμική ενέργεια εναντίον συμμάχου χώρας, τη στιγμή που ελλαδικές και ελληνοκυπρικές δυνάμεις δεχόταν ύπουλη και σφοδρότατη επίθεση με αμερικανικά όπλα από τουρκικά στρατεύματα!

Οι ΗΠΑ, το 1974, αντί να εμποδίσουν την Τουρκική Εισβολή όπως είχαν χρέος, αντιθέτως εμπόδιζαν την ελλαδική στρατιωτική βοήθεια, διότι αυτό ήταν το μήνυμα: ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΚΑΡΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ 6ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΟΛΟ και τα ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ! (Κάτι που για τα πληρώματά μας δεν είναι τίποτα – όπως απέδειξε η μετέπειτα αποστολή των μοιραίων Νοράτλας - αλλά δεν υπήρχε τότε ούτε στρατιωτική, ούτε πολιτική (λόγω χούντας) βούληση. Βλέπετε η Αμερική μας είχε πιάσει όλα τα πιόνια πάνω στη σκακιέρα)

ΟΙ ΗΠΑ – έστω και μετά από 30 χρόνια - ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ και ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, τους χιλιάδες πρόσφυγες και νεκρούς και τους εκατοντάδες αγνοούμενους. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ και την ανίκητη και αδέκαστη ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Μια έμπρακτη π.χ. επανόρθωση θα ήταν η υποστήριξη των Δικαίων Ψηφισμάτων του ΟΗΕ και η δωρεά ενός …αεροπλανοφόρου ή 60 υπερσύγχρονων μαχητικών (δύο για κάθε χρόνο από την εισβολή) στην Ελληνοκυπριακή και την Ελλαδική Κυβέρνηση!

Πηγές: Ελλάδα - Τουρκία, ο πεντηκονταετής "πόλεμος", Νίκου Κουρή, Νέα Σύνορα - Λιβάνης / σελ. 125

***

τα κρινάκια της Παναγιάς

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Ταξιδεύοντας στην ξερή Ανδρο των Κυκλάδων, με τους πολύ στενούς δρόμους και τα απομονωμένα σχεδόν χωριά, απορεί κανείς πως ζουν και πως έζησαν τόσα χρόνια αυτοί εκεί οι άνθρωποι! Ακόμη και σήμερα, που ο τουρισμός είναι ελάχιστος στο εντελώς εγκαταλειμμένο από την Αθήνα νησί, σχηματίζεται στη λογική του ταξιδιώτη αυτή η απορία!

Την απάντηση όμως, τη βρίσκει αναπάντεχα κανείς μπροστά του, όταν επισκέπτεται μέσα από απότομους και στενούς δρόμους την Ιερά Μονή ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, όπου φυλάσσεται η εκπληκτική εικόνα της Παναγίας Δακρυρροούσας. Εκεί συντετριμμένος βλέπει αυτό τον καιρό με τα ίδια του τα μάτια, τα ΚΑΤΑΞΕΡΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ πάνω από 20 ΚΡΙΝΑΚΙΑ!!! Τα κατάξερα κλαδιά, μπροστά στην εικόνα, ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, δείχνοντας τη συγκλονιστική δύναμη του Θεού και την απερίγραπτη Χάρη της Θεοτόκου!!!

Πώς είναι δυνατόν ένα κατάξερο κλαδί, με κατάξερα φύλλα, να βγάζει άνθη; Η Χάρη της Παναγίας είναι μεγάλη! Και μέγα το θαύμα που αντικρίζει και ψηλαφίζει κανείς, στην κατάξερη επίσης Ανδρο!

Παναγία Μυροβλίτισσα ΑνδρουΑλλά το ίδιο βλέπει κανείς και στην Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ανδρου, όπου φυλάσσεται η θαυμαστή εικόνα της Παναγίας Μυροβλύτισσας, που αναβλύζει Μύρο! Και εδώ, μόνο μπροστά στην παμπάλαιη τοιχογραφία της Θεοτόκου, κατάξερα κλαδιά γεμίζουν αυτές τις ημέρες της νηστείας του Δεκαπενταύγουστου, λευκά μικρά ΚΡΙΝΑΚΙΑ!!! ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! Αυτό το μέγα ταπεινό θαύμα της Θεοτόκου!

>>Ραφήνα - Ανδρος δύο ώρες, Τήνος - Ανδρος δύο ώρες

***

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

πληροφορίες Πρ. Ραδιολέσχης Θεσσαλονίκης

     

Υπογράψτε τη Διεθνή Έκκληση για τη Μακεδονία μας!

***

περί Αριστοφάνους

Για την περί Αριστοφάνη έριδα θα σας μιλήσω ω άνδρες Αθηναίοι. Διότι υποστηρίζεται από κάποιους, ότι στους Ιερούς σας Τόπους μπορούν να ακούγονται άθλιες βωμολοχίες και ακατανόμαστες ύβρεις!

Μήπως ο Περικλής επέτρεψε ποτέ στον Παρθενώνα να ακουστούν παρόμοια; Ή μήπως ο τελευταίος από εσας θα επέτρεπε έστω και στην αυλή του σπιτιού του να γραφούν αισχρολογίες και φράσεις αμερήτου ασχημίας. Βέβαια και όχι διότι θα γινόταν η χλεύη της πόλεως.

Αν λοιπόν εσείς όλοι ανεξαιρέτως, δεν επιτρέπετε ούτε καν στην αυλή του σπιτιού σας να σας υβρίσουν, πόσο περισσότερο δεν θα το απαγορεύατε στη αυλή του οίκου του Θεού;

Ώστε σε τι υστέρησαν οι σύμμαχοί μας των Σερρών; Σε ευσέβεια; Μα έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλη! Σε αρετή; Μα απέδειξαν ότι από περίσεεμα αρετής ομιλούν; Σε ανδρεία; Μα η αρετή είναι η πηγή κάθε ανδρείας!

Ώστε ορθά έπραξαν και για αυτό πρέπει να τους τιμήσετε. Εκείνους δε που ασέβησαν και ζητούν να ασεβήσουμε μαζί τους όλοι, αυτούς ας τους παραδώσουμε στις λευκοφόρες κόρες της Δικαιοσύνης: στην Ευσέβεια, την Αγάπη, τη Σοφία και την Αρετή.

 ***

"βλέπετε μη τις υμάς πλανήση"

Θαυμάσιο διαχωρισμό έκανε σε πρόσφατο κήρυγμά του ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Τασσιάς, που με τον πάντα εμπνευσμένο και εγερτήριο λόγο του, εγείρει ψυχές και συνειδήσεις.

Άλλο το φως της ολυμπιακής φλόγας και άλλο το ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ είπε, προτρέποντας τους Χριστιανούς να ακολουθούν το δεύτερο, το αληθινό και το αιώνιο!

Άλλο ο Αθλητισμός τόνισε και άλλο το "Απολλώνιο φως" που είναι ειδωλολατρία!

Και δεν παρέλειψε με την τιμιότητα και τη γενναιότητα που διακρίνει αυτόν τον Μακεδόνα Παπαφλέσσα να αναρωτηθεί πότε άλλοτε στολίστηκε τόσο η πόλη, με τόσες χρωματιστές σημαίες; Σε ποια γιορτή του Χριστού ή σε ποια Εθνική μας Εορτή;

***

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η ηλεκτρονική ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

στην ουσία των εξελίξεων, στο πλευρό του Πολιτισμού

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ - ΔΩΡΕΑΝ!

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, χωρίς συνημμένα! ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!

***

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

από τον ΠΑνελλήνιο ΣΥνδεσμο Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, υπό την προεδρία και την ακούραστη καθοδήγηση του ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΡΥΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ & ΚΟΝΙΤΣΗΣ κ.κ. ΑΝΔΡΕΑ, που συνεχίζει επάξια το τιτάνιο έργο του μακαριστού κυρού Σεβαστιανού, προγραμματίστηκε στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Γκούρας στο Αηδονοχώρι Κόνιτσας στις 25 & 26 Ιουλίου

πληροφορίες ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ.

***

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΑ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ

Παρακαλούμε ό,τι στείλετε στην Εφημερίδα να είναι ενυπόγραφο και να αναφέρει τις πηγές

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ