ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:  ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!!!

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ  - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ THN ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

 

εφημερίδα 21

ΠΡ..ΦΥΛ. 20, 19, 18, 17, 16,

 

Φεβρουάριος 2005 μ.Χ.

14, 13 12, 11, 10, 9, 8,

ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ              ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ              ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ              ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΝΕΑ            ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ

Μπενάκη εν ψυχρώ:   «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»

 

 

 

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ   ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ

 

   Όπως γράφαμε και στο προηγούμενο φύλλο του Νοιάζομαι και αφού ακόμη και στον τελευταίο παρατηρητή έγινε φανερή η συστηματική προσπάθεια των ΜΜΕ να χτυπήσουν τον Μακακριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Χριστόδουλο, να χτυπήσουν την Εκκλησία μας, να χτυπήσουν το Γένος μας, εμάς τους ίδιους, την παιδεία μας και τα παιδιά μας, πιστεύουμε πως τώρα πια ήρθε η ώρα για να δημιουργηθεί ο πιο σύγχρονος και χρήσιμος ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

   Για το λόγο αυτό, στο κάτω μέρος της εφημερίδας, ανοίξαμε μια νέα δημοσκόπηση, ώστε να καταγραφεί η γνώμη του κόσμου, όλων των Ελλήνων, από όλο τον κόσμο, διότι φυσικά ο προτεινόμενος Τηλεοπτικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος θα εκπέμψει και παγκόσμια μέσω δορυφόρου!

 

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ

   Το περιεχόμενο του ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ που προτείνουμε, δεν θα είναι μόνο κατηχητικό – πνευματικό, αλλά και εθνικό, θα αναφέρεται δηλαδή όπως πάντα έκανε η Εκκλησία μας και στο Έθνος μας, στη μόρφωση, το φωτισμό, την καθοδήγηση και τη φροντίδα του! Επειδή οι σύγχρονες σκλαβιές, υποτάσσουν τα έθνη, ώστε να εξουδετερώσουν μαζικά τις τοπικές δυνάμεις πνευματικής, πολιτισμικής, κοινωνικής, γλωσσικής και ηθικής αντίστασης!

 

ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

   Η προτεινόμενη από το Νοιάζομαι Τηλεόραση, θα μπορούσε να γίνει η σύγχρονη Μεγάλη του Γένους Σχολή, που θα μπορούσε και πνευματικά και ιστορικά να ανεβάσει κατά ουρανοξύστες το επίπεδο γνώσεων και αληθούς παιδείας του λαού μας!

 

   Θα μπορούσε π.χ. αντιστεκόμενο στη  μεγάλη σαπίλα & σαβούρα των τωρινών περισσότερων ΜΜΕ, να παράγει και να προβάλει τις δικές του ιστορικές τηλεταινίες σε συνέχειες, μορφώνοντας, διδάσκοντας, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας και της τηλεμόρφωσης  ασύγκριτα ψηλά!

 

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ

     Στον ορισμό του Ελληνικού Έθνους, κύρια συνιστώσα είναι η Αγία του Χριστού μας Ορθοδοξία! Αυτή που είναι η κιβωτός μας και η αποστολή μας!

 

   Το ΕΘΝΟΣ μας μεγάλωσε, μεγαλούργησε και διασώθηκε με Αυτήν, εκπληρώνοντας ταπεινά το σχέδιο του Θεού, που θέλησε μέσα στον πιο άθλιο καιρό, να υπάρχει το αποκούμπι της αλήθειας και της αγιοσύνης στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Ιεροσόλυμα, την Κωνσταντινούπολη, όπου μια χούφτα άνθρωποι, κρατούν τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία!

 

   Οι καιροί, δεν επιτρέπουν πια καμιά αναβολή, αλλά επιβάλλεται η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

 

ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑ

   Ας γίνει ο μεγάλος, ιερός και σωστικός σταθμός, το μεγάλο νέο όραμα του ΕΘΝΟΥΣ μας!

   Διότι κατ΄ αυτλόν τον τρόπο θα έχουμε τη δυνατότητα σε όλη τη γη, να λαμβάνουμε καθημερινά και συνεχώς τον άρτο ζωής τον πνευματικό και αιώνιο και τον ιστορικό και εθνικό!

 

ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

   Οφείλουμε δε να σημειώσουμε, ότι στις πιο κρίσμες εθνικές στιγμές που ολοταχώς έρχονται, μόνο ένα Κανάλι με το κύρος και το γνήσιο ενδιαφέρον της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, μπορεί να μας ενημερώσει και να μας φωτίσει, με έγκριτους αναλυτές, δημοσιογράφους και προσωπικότητες, που δυστυχώς είναι κομμένες από τα ΜΜΕ της επιπλοκής…

 

    Σημειώστε δε ότι θα επιχειρηθούν ως και εθνικοί διχασμοί, διότι τα συμφέροντα δεν κοιτούν το συμφέρον του Έθνους, αλλά το δικό τους! Θυμηθείτε τι έγινε με το Δημοψήφισμα Ανάν περί Κύπρου και πώς έγινε προσπάθεια να συντριβεί η φιλόπατρις θέση των αγνών αδελφών μας Κυπρίων!

 

   Με το Κανάλι αυτό το ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ!

 

ΕΠΑΝΑΦΩΤΙΣΜΟΣ

   Το Νοιάζομαι, νιώθει τη μεγάλη ευθύνη να προχωρήσει δημόσια σε αυτή την πρόταση, να απευθυνθεί στους Έλληνες όλου του κόσμου, σε ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, για τη δημιουργία του ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΩΤΙΣΜΟΥ! Να σωθούμε εμείς και τα παιδιά μας! Να διασωθεί η πνευματική και εθνική κληρονομιά μας! Να συντονιστούμε όλοι μαζί οι Ορθόδοξοι Έλληνες που Νοιάζονται, σε όλο τον κόσμο! Σκοποί για τους οποίους συστήθηκε άλλωστε και το Νοιάζομαι που ετοιμάζεται προσεχώς να προχωρήσει και στη θεσμική του πραγμάτωση.

 

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ

    Το Νοιάζομαι έχει υπ όψη του βαρύνουσες στο Όρος γνώμες φωτισμένων Αγιορειτών Πατέρων, οι οποίοι όχι μόνο συμφωνούν στο να γίνει το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, αλλά το θεωρούν απαραίτητο πια εργαλείο για το πλησίασμα και την επαφή με την καταπληγωμένη ανθρωπότητα!

 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

  Για να ξεκινήσει η προσπάθεια ωστόσο, χρειάζεται η κινητοποίηση της ίδιας της Ιεραρχίας, του ίδιου του εσταυρωμένου Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, που πάντα αγαπούμε και στηρίζουμε, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τον μεγάλο εθνικό και πνευματικό αγωνιστή και ΗΓΕΤΗ!

 

ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ!

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΔΟΣΗ

 

Noiazomai.agrino.org

 

Noiazomai.tripod.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Noiazomai@msn.com

 

ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΛΗΣ

Noiazomai-news@lycos.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»

Λίγες ημέρες πριν την «ορκωμοσία» του νέου Προέδρου!!!

Στη μεγάλη και «ανεξήγητη» επιμονή της Ελευθεροτυπίας να ορκίσει σώνει και καλά τον Παπούλια όχι ο Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά η Πρόεδρος της Βουλής, η εφημερίδα προσπάθησε να βρει υποστηρικτές, προσφέροντας εκτεταμένη δημοσίευση στις σελίδες της.

Ανάμεσα στις υποστηρικτικές απόψεις που κατάφερε να συγκεντρώσει και δημοσίευσε τη Δευτέρα 21 - 2 - 2005, ήταν και η γνώμη του νυν ευρωβουλευτή Νίκου Σηφουνάκη που αποκάλυψε πως πριν από επτά χρόνια, συνέταξε πρόταση  που προέβλεπε την «αντικατάσταση του όρκου στο όνομα του Αγίου Πνεύματος… με τη διαβεβαίωση των βουλευτών ότι θα τηρούν τους νόμους και το Σύνταγμα στο όνομα του λαού και μόνον»!!!

 

   Ο κ. Σηφουνάκης, που στο παρελθόν είχε προβεί σε ευθεία επίθεση κατά του Προκαθημένου της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, σημειώνει ότι την πρόταση υπέγραψαν τότε 53 βουλευτές.

 

   Όμως η «βόμβα» αφορά το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια, για τον οποίο ο Σηφουνάκης υποστηρίζει (δημοσίως!) ότι ήταν από τους πρώτους που υπέγραψε εναντίον του όρκου!!!

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ άρθρο 33, παράγραφος 2:

2.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού»

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ άρθρο 59, παρ. 1:

1.Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»

2.Αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι βουλευτές δίνουν  τον ίδιο όρκο σύμφωνα με τον τύπο της δικής τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος.

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ

…Και ο Κάρολος Παπούλιας, σε λίγες ημέρες θα κληθεί να ορκιστεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με έναν όρκο που πολέμησε και μάλιστα από τους πρώτους;

 

“ΙΡΑΝ και ΜΟΥΛΑΔΕΣ”

    Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζει ο  προς ορκομωσία Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ως «Ιράν και μουλάδες» - κατά τον Σηφουνάκη – το Θεό μας, την Ορθοδοξία και την Εκκλησία, που Ανάστησε με ποταμούς αίματος και θυσιών αυτό το Έθνος;

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ή ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

   Εάν ο κύριος Παπούλιας διαχωρίζει τη θέση του από αυτούς του αθλιότατους, άθεους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς - ύβρεις, οφείλει

να το δηλώσει ευθέως! Άλλως προκύπτει ζήτημα…

 

   Κανένας λαός, όσο φθαρμένος ή αγνώμων κι αν είναι, δεν μπορεί να δεχτεί για «Ανώτατο Άρχοντα», άνθρωπο που προσβάλει το Θεό του! Υπάρχουν και όρια!

 

   Και εδώ δικαιώνεται η θέση του Νοιάζομαι, πώς μόνο ο λαός πρέπει να εκλέγει απ΄ ευθείας τον Πρόεδρό του!

 

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ

   Η συνεχής, δημόσια  έκκληση για άρνηση Ορκομωσίας του Προέδρου από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας και ορκομωσία του από την Πρόεδρο της Βουλής,  τελικά είχε μάλλον απογοητευτική απήχηση, αφού μόνο 10 βουλευτές έχουν στείλει τώρα σχετική επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, παραβιάζοντας το Σύνταγμα στο οποίο έχουν ορκιστεί!!!

  

      Συνταγή για λαγάνα & στο σχολείο

ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΠΡΩΤΟ,

ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ & ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

 

 

   Με εφιαλτικές προαναγγελίες η Πρόεδρος της Βουλής κα Μπενάκη, ανακοίνωσε στον Κάρολο Παπούλια το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, λέγοντας ότι εντός της πενταετούς Προεδρικής θητείας του «…τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη…»

   Το μείζων θέμα των απαράδεκτων δηλώσεων της κας Μπενάκη, προφανώς δεν είναι θέμα λάθους ή λάθους διατυπώσεως, διότι ήταν γραπτό κείμενο!!! Δηλαδή ήταν επεξεργασμένο και σαφώς προσεκτικά τοποθετημένο, ως βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του σύγχρονου Ελληνισμού!

 

              Ό,τι ακριβώς ζητούν οι Τούρκοι

  Το Νοιάζομαι πρώτο από τα Ελληνικά ΜΜΕ, επεσήμανε το ίδιο εκείνο βράδυ, στην ηλεκτρονική έκδοσή του, το μείζων θέμα, συμπεριλαμβάνοντάς το στο ανοικτό μήνυμά προς τον κ. Παπούλια καταλήγοντας:

«…Ετοιμάστε κύριε Πρόεδρε τα ΟΧΙ σας από τώρα, επειδή γρήγορα θα σας κυκλώσουν τα ΝΑΙ. Ίσως μάλιστα να άρχισαν κιόλας, από τα πρώτα λόγια της Προέδρου της Βουλής που σας μίλησε για …περιορισμό των εθνικών συνόρων… »

 

   Το θέμα κατόπιν επεσήμανε η Καθημερινή, οπότε και εστάλη επιστολή της κας Μπενάκη, στην οποία προσπάθησε αδίκως να πείσει ότι δεν μιλούσε για γεωγραφικά σύνορα…

 

   Το ανησυχητικό είναι όμως πως γνωρίζουμε ότι έρχονται ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και γι΄ αυτό τα όσα πρωτοφανή ειπώθηκαν, φάνηκαν σαν η στιγμή …εξαγγελίας…

 

   Και οι εξαγγελίες όλως περιέργως είναι αυτό που ζητούν τόσα χρόνια οι Τούρκοι: «περιορισμός της εθνικής μας κυριαρχίας και των εθνικών συνόρων» για να μην κάνουν πόλεμο, δηλαδή χάριν της ειρήνης!!! Όπως ακριβώς υποστήριξε και η κυρία Μπενάκη…

 

***

ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

στη συνέντευξή του στον ΑΛΦΑ

 

   Σε εφ΄ όλης της καυτής ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος στο Νίκο Χατζηνικολάου και την τηλεόραση του ΑΛΦΑ, έδωσε κρυστάλλινες και τολμηρές απαντήσεις, γκρεμίζοντας κυριολεκτικά όλο το σαθρό και άθλιο κατασκεύασμα της σκευωρίας που επιχειρήθηκε και επιχειρείται να κατασκευασθεί εναντίον του, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την παραίτηση και εξουδετέρωσή του!

 

   Επιγραμματικά οι απαντήσεις του Αρχιεπισκόπου της πατρίδας μας έχουν ως εξής: 

 

ΓΙΟΣΑΚΗΣ

  Ζεματίστηκα όταν είδα το Γιοσάκη στην ουρά Δικαστικών που είχαν έρθει να με συναντήσουν! Τότε σχημάτισα και προσωπική άποψη για το Γιοσάκη - Πράγματι δεν είχα σχέση μαζί του! Άλλο η συνάντηση και άλλο η σχέση! - Δέχτηκα εισηγήσεις να τον τοποθετήσω σε επιτελική θέση, αλλά τις απέρριψα! - 

     Ο Γιοσάκης ήταν του Αττικής. Περίμενα μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Μητροπολίτης του θα κινούσε τις διαδικασίες… Δεν το έκανε. Του έστειλα έγγραφο να τηρήσει το νόμο της Εκκλησίας για τέτοιες περιπτώσεις διότι σκανδαλίζονταν οι πιστοί. Μας είπε πώς δεν έχει ανακριτή. Του απαντήσαμε πώς πρέπει να ορίσει, ακόμα και τον εαυτό του… Όπως και έκανε στο τέλος…

 

ΒΑΒΥΛΗΣ

  Του έδωσα συστατικό γράμμα πολύ πριν συλληφθεί για μεταφορά ναρκωτικών!

        Μετά τη σύλληψη και καταδίκη του τον συνάντησα στις φυλακές Βόλου, όπου πήγα ως Μητροπολίτης για ποιμαντική επίσκεψη.

        Μετά από καιρό τον είδα έξω και ήρθε να με συναντήσει, λέγοντάς μου ότι συνεργαζόταν με την Αστυνομία της πόλεως προκειμένου να εξαρθρώσουν κάποιο κύκλωμα…

        Τον είδα έπειτα στα Ιεροσόλυμα το 2001, στην ενθρόνηση Ειρηναίου, με στολή σεκιούριτι. Δεν ήξερα τίποτα για το ότι καταζητούνταν…

       

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

   Ο π. Νικόδημος της Χρυσοπηγής με παρεκάλεσε τηλεφωνικώς να δεχτώ τον κ Τριανταφυλλάκη και τον εδέχθηκα. Ήρθε τότε σε μένα ο Τριανταφυλλάκης και μου έλεγε τα παράπονά του, αυτού και του Βαβύλη, απόντος του Βαβύλη διότι ήταν στα Ιεροσόλυμα.

 

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ

  Απαράδεκτο να οπλοφορεί – ακόμη και νομίμως – κληρικός!

 

…ΑΤΤΙΚΗΣ

  Ο αδικαιολόγητος πλουτισμός, ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΜΑΣ!!!

        Ήταν λάθος που πριν τρία χρόνια, όταν μάθαμε για τις κασέτες δεν προχωρήσαμε, επειδή ήταν προϊόν υποκλοπής και δε θα στέκονταν στο Δικαστήριο.

 

ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

   Άφησε καθαρά να εννοηθεί ότι για τον Κουλουσούσα και Γιοσάκη, είχε δεχθεί τις εισηγήσεις του Θεόκλητου…

 

ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

  Τις ευθύνες αυτές (τις εγγυήσεις και τις διαβεβαιώσεις για τα παραπάνω πρόσωπα) φαίνεται πως ανέλαβε με χαρακτηριστικά έντιμο, αξιοπρεπή και ανδρείο τρόπο ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Θεόκλητος και ανακοίνωσε την παραίτησή του, πράγμα εντελώς πρωτόγνωρο και σπάνιο, που προκαλεί μεγάλη συμπάθεια και ενότητα!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!

    Πηγαινοέρχεται ανεμπόδιστα στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου το τουρκικό αρματαγωγό TCG ERTOGRUL (L-401) μεταφέροντας νέα εξοπλιστικά συστήματα., για τον Τουρκικό Στρατό Κατοχής, που έχει ενεργό δύναμη 45.000 ανδρών στην Ευρωπαϊκή μεγαλόνησο!

   Το αρματαγωγό είχε κουβαλήσει ήδη άρματα μάχης, τεθωρακισμένα μάχης και μεταφοράς προσωπικού, ενισχύοντας έτσι τις δυνάμεις κατοχής Ευρωπαϊκού εδάφους!!!

 

***

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

  ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ προς τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας στέλνουν οι Έλληνες του Διαδικτύου στη μεγάλη διαδικτυακή καταγραφή κοινής γνώμης του Νοιάζομαι, όπου έχουν ήδη ψηφίσει δεκάδες επισκέπτες!!!

   Το γεγονός αυτό που οφείλεται αποκλειστικά στο Νοιάζομαι και τους εκατοντάδες φίλους του, αποτελεί ιδιαίτερο σημείο ελπίδας για την διάσωση της Ελληνικής Γλώσσας και την επιστροφή στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι και την ποιοτική, ελαφρά και λαϊκή ελληνική μουσική.

 

   Συγκεκριμένα στη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Νοιάζομαι, το 85% απαντά ΟΧΙ σε ελληνική συμμετοχή με ξενόγλωσσο τραγούδι στη Γιουροβίζιον!!!

   Σημειώνεται ότι στις δημοσκοπήσεις του Νοιάζομαι, κάθε υπολογιστής μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά, γι΄ αυτό και όλες οι καταγραφές μας έχουν ιδιαίτερη σημασία και ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα, όπως έχει ήδη αποδειχθεί στην πράξη! Ευχαριστούμε όλους για τη σημαντική συμμετοχή τους!

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

 

 

***

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;

«ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΝΕΤ

   Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Υπουργός Παιδείας κυρία Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου, σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ, στην εκπομπή «Τα χρώματα της ίριδας», αφού απάντησε αφοπλιστικά σε πολύ δύσκολες και περίεργες ερωτήσεις, τονίζοντας πως από την εμπειρία της τη μεγάλη και στην Ευρώπη, γνωρίζει ότι τα Θρησκευτικά κάνουν καλό στα παιδιά και χρειάζονται!!!

     Η Υπουργός απέκρουσε τη …Θρησκειολογία, ενώ ανέφερε ότι περιμένει απάντηση από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για το εάν πρέπει να γίνεται μάθημα θρησκευτικών και για αλλόδοξους μαθητές.

 

«ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»

 

    Σε ερώτηση για το ΑΒΑΤΟΝ του Αγίου Όρους, που υποβλήθηκε συνοδευόμενη από  συνέντευξη της κυρίας Καραμάνου – γνωστής πολεμίου του Άθωνος – η Υπουργός  Παιδείας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα, πως δε την ενοχλεί το ΑΒΑΤΟΝ και ότι είναι άλλης τάξεως ζήτημα, το οποίο και κατ΄ ιδίαν έχει εξηγήσει στην κυρία Καραμάνου στο παρελθόν!

 

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

 

   Σε άλλη μια άστοχη ερώτηση σχετικά με την ανάγκη εισαγωγής ξένης γλώσσας από την πρώτη Δημοτικού ή και το Νηπιαγωγείο, η κυρία Γιαννάκου, αντέδρασε αποφασιστικά λέγοντας πως τα παιδιά πρέπει να μάθουν και Ελληνικά!!! Και πως όσο καλύτερα ξέρει ένα παιδί τη μητρική του γλώσσα, τόσο ευκολότερα μαθαίνει μια ξένη! Εν τούτοις προανήγγειλε είσοδο και δεύτερης ξένης γλώσσας στο Δημοτικό, Γερμανικών ή Γαλλικών!

 

 

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

 

 

 

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ > ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ > ΕΛΛΗΝΙΚΑ (WINDOWS)

 

ΨΗΦΙΣΤΕ